İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Atatürk Mahallesi 10.Sokak No10 Küçükçekmece/İstanbul
Vizyon
Ülkemizde ve çevremizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen, güncel teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi arzu ve yeteneklerini de dikkate alarak, çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen donanımlı insan gücü olarak yetiştirebilmektir.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında, meslek liseleri içerisinde en yüksek puanla öğrenci alan 2. okul olmuştur. (Sağlık Meslek Liseleri ve tek bir alanda eğitim veren okullar sıralamaya dahil değildir.)
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ders Başlama: 08:00 Ders Bitiş : 14:30
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Sefaköy ve Yenibosnadan kalkan Mehmet Akif Mah. dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Batıbahat hastanesini geçtikten sonra Garanti bankasının önündeki ışıklarda ineceksiniz okul tam karşınızda.Avcılardan gelecek olanlar 76O Avcılar/Otogar otobüsleri ile gelip Halkalı´yı geçtikten sonra Arenapark AVM önünde inip ikitelli cad. yönünde 5 dakika ikitellinin içine yürüyeceksiniz.
Var
Merkez
2016-2017 eğitim öğretim yılı Anadolu Lisesi: 136 Anadolu Meslek Lisesi : 102
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Anadolu Lisesi: 369 - 421 Anadolu Meslek Lisesi : 334 - 380
Okulun TYT/AYT Başarı Durumu
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı = %86
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda bir çok spor dalında takımlar olmakta olup bunların arasında Kürek Takımı, Badminton, Atletizm, Fitness, Geleneksel oyunlar, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa tenisi, Futsal etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz 2015 yılından itibaren Uluslararası Robot Yarışmalarına kendi projeleri ile katılmaktadır. Ayrıca Fizik Olimpiyatlarında kendisine yer bulmuş olan okulumuz bilimsel etkinliklerde her yıl daha da başarılı olmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz ´´Genç Yazarlar Öykü Yarışması´´ projesi ile bölgesinde oldukça ses getirmiş ve her yıl katılımcı sayısını artırarak bu projesini geleneksel bir etkinlik haline getirmiştir. http://www.gultenozaydinoyku.com/