İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Atatürk Mahallesi Öztürk Sokak No1 Küçükçekmece/İstanbul
Vizyon
Ülkemizde ve çevremizde sektörel faaliyetleri yönlendirebilen, güncel teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrencilerin yetiştirildiği ve ilgili diğer kurumlara örnek olabilecek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi arzu ve yeteneklerini de dikkate alarak, çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen, sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen donanımlı insan gücü olarak yetiştirebilmektir.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında, meslek liseleri içerisinde en yüksek puanla öğrenci alan 2. okul olmuştur. (Sağlık Meslek Liseleri ve tek bir alanda eğitim veren okullar sıralamaya dahil değildir.)
Ders Başlama: 08:20 Ders Bitiş : 14:50 - 15:45 - 16:25
yok
Ulaşım
Sefaköy ve Yenibosnadan kalkan Mehmet Akif Mah. dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Batıbahat hastanesini geçtikten sonra Garanti bankasının önündeki ışıklarda ineceksiniz okul tam karşınızda.Avcılardan gelecek olanlar 76O Avcılar/Otogar otobüsleri ile gelip Halkalı´yı geçtikten sonra Arenapark AVM önünde inip ikitelli cad. yönünde 5 dakika ikitellinin içine yürüyeceksiniz.
Var
Atatürk Mahallesi - İkitelli
Merkez
2023-2024 eğitim öğretim yılı Anadolu Lisesi: 120 Anadolu Meslek Lisesi : 120
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Anadolu Lisesi: 90 - 96 Anadolu Meslek Lisesi : 86 - 94
2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı = % 88
% 60
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Badminton, Atletizm, Mangala, Futsal, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa tenisi takımlarımız ile il, ilçe ve Türkiye’de pek çok müsabakada şampiyonluk elde edilmektedir. Ayrıca takım sporları dışında bireysel olarak sürdürülen liseler arası Muaythai ve Tekvando müsabakalarında da şampiyonluk elde eden milli sporcularımız vardır.
Tübitak 4006, e- twinning gibi bilimsel çalışmalara katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda 4 yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz ‘Genç arkadaş, öykünü yaz’ projesi, eğitimde iyi örneklere seçilmiştir. Bu sene, TÜBİTAK 4006, ERASMUS+ KA201, E- TWİNİNG projeleri yürütülmüştür. TÜBİTAK 2204 A ve 2204 C projeleri ile Patentle Türkiye yarışmasına hazırlıklar devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda ERASMUS+ KA201 "Empowerment in Action” projesi ile 5 farklı Avrupa ülkesine ziyaretlerde bulunulmuş ve aynı zamanda ev sahipliği de yaparak öğrencilerin iletişim becerilerini ve istihdam yeteneklerini geliştirmeleri amaçlanmıştır.