İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Tüm velilerimiz ve mahallelilerimiz davetlidir.

Ekm

İLGİ: Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 01/10/2018 tarih ve171no lu kararı ile Okul Aile Birliği  karar tutanağı

Ekm

Çevre ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’nden Aysun SAKİN ve Nevin DÜZALAN’ın katılımlarıyla okulumuzda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü programı düzenlendi. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinliği düzenlendi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

24.09.2018 Pazartesi İtibari ile geçerli olan ders programına ulaşabilirsiniz.

Eyl

"TÜBİTAK 4004 YAŞADIĞIM GEZEGENİ ÖĞRENİYORUM" projesi kapsamında yaklaşık 34 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Dünyanın Çevresini Ölçme Etkinliği´ne Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak katıldık. Bu bilimsel etkinliğin birçok öğrencinin doğaya ve bilime olan ilgilerini arttıracağına olan inancımız tamdır.

Eyl

Öğrenim hayatlarına Üniversiteli olarak devam edecek tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

Alt Sınıflardan Dersi Olan Öğrencilerimizin Sınav Takvimini Detaylı olarak incelemesi gerekiyor.

Eyl

Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi ailesine katılan tüm 9. sınıf öğrencilerimize bir kez daha hoşgeldiniz diyoruz. Ailemizin yeni fertleri ile tanışmak, okulumuz gelenekleri ve işleyişini paylaşmak için sizleri 11-12-13 Eylül tarihlerinde  uyum eğitmine bekliyoruz.

Etkinlikler için yanınızda kalem getirmeyi unutmayın..

Eyl

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında bu yıl ilk defa 9. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz ve velilerine okulumuzun tanıtımı ile ilgili tanışma toplantısı gerçekleştirdik.

Ağu

OKULUMUZA BU YIL KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE YAPILACAK OLAN TOPLANTI 02/09/2018 TARİHİ PAZAR GÜNÜ SAAT 11:00 DE YAPILACAKTIR

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun..

Tem

Yüzbinlerce öğrencinin merakla beklediği liselere giriş tercih sonuçları 30 Temmuz Pazartesi itibariyle açıklandı. Tercihleri sonucunda okulumuza yerleşen tüm öğrencileri tebrik eder ve yeni eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz. Okulumuza yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri için  okulumuza gelerek aşağıda belirtilen belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir.